Over Pro-DHM

Een gezond, gelukkig en goed presterend paard.

Dat is waar De Houtmeerschen voor staan.

20 JAAR ERVARING IN INTEGRATIEVE DIERGENEESKUNDE

Vanuit onze dierenartspraktijk gespecialiseerd in complementaire geneeskunde voor paarden bieden wij een totaalconcept aan om de gezondheid en prestaties van uw paard te bevorderen. Gezondheid wordt in onze praktijk in zijn totaliteit bekeken. Fysisch, mentaal, energetisch en emotioneel. Alles vormt één samenhangend geheel en is onderling verbonden. We analyseren alle relevante informatie over de oorzaken van de klachten van uw paard en bieden u een individuele natuurlijke gezondheidsbegeleiding aan die zijn efficiëntie in de praktijk reeds bewezen heeft.

OPLOSSINGSGERICHT

Onze integratieve aanpak is oplossingsgericht steeds met de focus om het genezend vermogen van uw paard te optimaliseren :

  1. ANALYSEER de onderliggende oorzaken van het gezondheidsprobleem → NES PROVISION
  2. HERSTEL en CORRIGEER de zwakke schakels in het lichaam → NES MiHEALTH + NES Infoceuticals
  3. ONDERSTEUN de specifieke behoeften → DHM SUPPLEMENTEN
  4. VOED de gezondheid → PRO PAARDENVOEDERS + GEZONDE WEIDE

Bovendien bekijken we bij deze benadering niet alleen het paard, maar ook alle andere mogelijke wisselwerkingen tussen ruiter, paard en omgeving. Ook voor de mens werken we nauw samen met een netwerk van deskundigen die onze visie en aanpak volgt.

MULTIDISCIPLINAIR

Met een dierenarts, kinesist, herborist en voedingsdeskundige kunnen wij u de diverse aspecten van onze totaaloplossing aanbieden.

INZIEN & DOEN

Het is onze bedoeling u inzicht te geven in de samenhang tussen een goed functionerend paard, rijtechnische aspecten, natuurlijke voeding, juiste hoefstand en goed gebit. Zodat u daar consequent gaat naar handelen. Door onze totaalaanpak, waarbij we u op alle vlakken kunnen begeleiden en bijstaan, leren wij u de verantwoordelijkheid te nemen voor het welzijn van uw paard, maar ook voor uw eigen gezondheid.

Met onze online-shop www.pro-dhm zetten wij onze kennis, ervaring en netwerk van deskundigen graag ten dienste van de gezondheid van mens, dier en omgeving.

Dit alles leidt waarmee we begonnen zijn : een gezond, gelukkig en goed presterend paard !

Terug naar boven